ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Περιφερειακές συνδιασκέψεις ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τη συγκρότηση του κυβερνητικού του προγράμματος. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, στις 29 - 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συνδιασκέψεις Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας σε Ιωάννινα και Λαμία. Θα ακολουθήσει, στις 13 Δεκεμβρίου, η συνδιάσκεψη της Κρήτης στο Ηράκλειο και στις 14 Δεκεμβρίου οι συνδιασκέψεις Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου.

Ο κ. Σκουρλέτης είχε προ ημερών προαναγγείλει ότι οι περιφερειακές συνδιασκέψεις θα εξελιχθούν σε ευρύτερα πολιτικά και κοινωνικά φόρα, με στόχο να συγκροτηθούν τα περιφερειακά κυβερνητικά προγράμματα του κόμματος, αλλά και να διευρυνθεί η πολιτική συμμαχιών. Σε αυτές θα προσκληθούν αντιμνημονιακά κόμματα, προσωπικότητες, επιμελετήρια, κοινωνικές οργανώσεις, πολιτικές κινήσεις και πνευματικοί άνθρωποι να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε μία συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου. Πηγές τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό πρακτορείο, αναφέρουν ότι ο κ. Νταβούτογλου έχει ζητήσει να συναντήσει τον κ. Τσίπρα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ μελετά με θετικό πνεύμα την πιθανότητα αυτήν και θα απαντήσει έγκαιρα, λαμβάνοντας υπ' όψιν το βεβαρημένο του πρόγραμμα τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για επισκέψεις σε Τίρανα, Βελιγράδι και Λευκωσία, ενώ πολλές είναι οι πολιτικές και κομματικές υποχρεώσεις του.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Καρατζαφέρη και στην υπόθεση των Energa και Hellas Power, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι από μόνα τους και χωρίς κανείς να το επιδιώξει δίνονται ονόματα και διευθύνσεις και αποδεικνύουν ότι η υπόθεση της διαπλοκής είναι από τα βασικά στοιχεία του πολιτικού συστήματος που υπηρέτησαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και εξακολουθεί να εμφιλοχωρεί στους κόλπους του.

Για τον Τάκη Μπαλτάκο είπε ότι ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης προσπάθησε να βρει συμβιβασμό σε υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος και πρόσθεσε ότι δεν τοποθετείται εκτός του πολιτικού χώρου, αλλά κινείται για την ανασυγκρότηση της ακροδεξιάς. «Η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ», διεμήνυσε στη συνέχεια.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλον Γιούνκερ, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι αρχικά δεν βρέθηκαν οι αναγκαίες υπογραφές και δεν κατατέθηκε η πρόταση, ενώ διευκρίνισε ότι η επόμενη πρόταση κατατέθηκε από ακροδεξιές δυνάμεις και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την στηρίζει.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ