ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ

«Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει στην πορεία για την επίτευξη του στόχου της ολοκλήρωσης του προγράμματος εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και την αλλαγή σχέσης με την τρόικα, όπου το ΔΝΤ θα παρέχει μόνο τεχνική βοήθεια», ανέφερε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, στη διάρκεια κομματικής σύσκεψης, όπως αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη θέση του ότι δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο, ούτε νέος δανεισμός από τον μηχανισμό στήριξης. Ο όποιος δανεισμός χρειαστεί η χώρα θα γίνει, είπε, από τις αγορέςΣύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει το ασφαλιστικό, ούτε το θέμα των ομαδικών απολύσεων. Είπε επίσης ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ενισχυθεί η λειτουργική ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τα στελέχη του Κινήματος ότι στη συνάντηση που είχε με τον κ. Σαμαρά την Πέμπτη, του είπε ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έφερε ποτέ μια ολοκληρωμένη πρόταση και ότι ακόμη αναμένεται η παρουσίαση του νέου συστήματος αξιολόγησης. Παρ' όλα αυτά, ανοίγει το μισθολογικό χωρίς να έχει υλοποιήσει το προηγούμενο, του 2011. Εμείς, ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, θα συζητήσουμε αναλυτικά και σε βάθος, αλλά τίποτε δεν είναι δεδομένο, όπως θέλει να το παρουσιάζει ο κ. Μητσοτάκης.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ