Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

«Η αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά Μαζιώτη στον Α.Γεωργιάδη είναι αυτονόητη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη για το κείμενο του Μαζιώτη και προσθέτει: «Δεν είναι καθόλου αυτονόητη, όμως, η κυβερνητική προσπάθεια ανάδειξης της τρομοκρατίας σε παράγοντα της πολιτικής αντιπαράθεσης, μέσω των υποδείξεων της κυβερνητικής εκπροσώπου προς τα πολιτικά κόμματα. Τι ακριβώς θέλει να δείξει η κ. Βούλτεψη; Ότι υπάρχουν εντός κοινοβουλίου συνιστώσες της τρομοκρατίας κατά την προσφιλή ρήση του κ. Σαμαρά; Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια της σε βάρος της δημοκρατίας».

Σ. Βούλτεψη: Η απειλή κατά της ζωής του Αδ. Γεωργιάδη δεν θα κάμψει το φρόνημά του

Σημειώνεται, ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προηγουμένως είχε δηλώσει ότι «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται»  και κάλεσε όλα τα κόμματα «να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδώνι Γεωργιάδη», μετά το δεύτερο κείμενο του προφυλακισμένου για τον «Επαναστατικό Αγώνα» Νίκου Μαζιώτη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του ίδιου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή». «Κι ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση Έλληνα βουλευτή» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης απάντησε σε σχόλια που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με το πρώτο κείμενο του Μαζιώτη που αναρτήθηκε στο indymediaΣυγκεκριμένα, στο δεύτερο κείμενό του ο Νίκος Μαζιώτης λέει πως ο κ. Γεωργιάδης πρέπει «να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».

Στο πρώτο του κείμενο ο Μαζιώτης κατηγορούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη πως μετά από παρέμβασή του δεν του επετράπη να μιλήσει τηλεφωνικά από τη φυλακή σε εκδήλωση με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ