LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σφοδρά πυρά και τη 2η μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας - Οξείες αντιδράσεις στην ομιλία Καραμανλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στην Ν.Δ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διάρκειας δύο ημερών. ***** Δήμος Αθηναίων: Ένταση με κατοίκους των Εξαρχείων στη Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. ***** Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμη αγνοούμενοι. ***** Μόσχα: Τουλάχιστον 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΩΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΑ

Παρών ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ υπογραμμίζει ότι η τροπολογία περιλαμβάνει και την παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης. Σε παρέμβασή του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θοδωρής Δρίτσας κατήγγειλε την «μεθόδευση», όπως την χαρακτήρισε, επισημαίνοντας πως αν η εισφορά αλληλεγγύης ήταν σε ξεχωριστή τροπολογία και ο ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί βουλευτές δεν θα την ψήφισαν. Αναφερόμενος στην ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ο Θ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι είναι «ανεπαρκής» και την συνέκρινε με την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ληξιπρόθεσμα.

«Είναι η μέρα με τη νύχτα» οι δύο ρυθμίσεις, είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές που σήμερα θριαμβολογούν σε λίγο καιρό θα γίνουν δέκτες παραπόνων από πολίτες που δεν θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Σύμφωνα με τον Θ. Δρίτσα από την ρύθμιση που κατέθεσε η κυβέρνηση δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια, ούτε ανώτατο όριο δόσης, με αποτέλεσμα να εξουθενώνεται το μηνιαίο εισόδημα του οφειλέτη.
Ακόμη είπε ότι η κυβερνητική τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές κάνει δυσκολότερη την προσφυγή των πολιτών στη Δικαιοσύνη και την συνέκρινε με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επιτροπές επίλυσης φορολογικών διαφορών.



Απαντώντας ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης εκτίμησε ότι η σύσταση επιτροπών είναι γραφειοκρατική και χρονοβόραΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η ρύθμιση που εισηγείται η κυβέρνηση είναι «η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ από την ίδρυση του ελληνικού κράτους» και εκτίμησε ότι η σημερινή ημέρα είναι αυτή που θα αλλάξει το πολιτικό κλίμα. Υποστήριξε ακόμη ότι η εισφορά αλληλεγγύης είναι «αριστερός φόρος» και την υπεραμύνθηκε με το επιχείρημα ότι η αλληλεγγύη δεν έχει ημερομηνία λήξεως.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ