LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Καταγραφή των ζημιών κάνουν από νωρίς το πρωί τα συνεργεία των δήμων και των συναρμοδίων υπηρεσιών στο Περιστέρι, τη Νίκαια και τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν από τη χθεσινή νεροποντή. Έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών, τη Δευτέρα, να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις πλημμύρες στην Αττική. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι ζημιές και η ταλαιπωρία των κατοίκων της Αττικής από την δείχνουν για μια ακόμη φορά τις ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού όταν έρχεται αντιμέτωπος με ακραία καιρικά φαινόμενα. «Χρειάζεται  ενίσχυση σε υποδομές και σε ανθρώπινο προσωπικό, καθώς και μέτρα αποζημίωσης και αποκατάστασης των πληγέντων» καταλήγει.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δια του Τέρενς Κουίκ τονίζουν: «Όταν η ανικανότητα πρόληψης της κρατικής μηχανής κουκουλώνεται από έκτακτες και εκ των υστέρων, επικοινωνιακές πρωθυπουργικές συσκέψεις, τότε τα καταστροφικά αποτελέσματα μιας προαναγγελθείσης κακοκαιρίας έχουν ταυτοποιημένους υπεύθυνους. Όσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επίσης με το δικό της μέρισμα ευθύνης, ας σκεφθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πόσο την αδρανοποιεί από την μνημονιακή αποδυνάμωσή της».

Η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι κυβέρνηση και ΟΤΑ έχουν υποχρέωση και ευθύνη να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών, που χρόνια πλήττονται από τέτοιες συνθήκες. «Η αποζημίωση εκείνων που υπέστησαν καταστροφές πρέπει να γίνει άμεσα» καταλήγει.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι καταστροφές έπληξαν ακόμα μια φορά τις λαϊκές συνοικίες, την περιοχή με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας και φτώχειας που έφερε η καπιταλιστική κρίση. Ζητά έκτακτη ενίσχυση των οικογενειών, καταγραφή και άμεση αποζημίωση για την αποκατάσταση των ζημιών, «πάγωμα» των χρεών σε εφορία, ΟΑΕΕ, τράπεζες χωρίς προσαυξήσεις και τόκους για τους πληγέντες, απαλλαγή από δημοτικά τέλη για τους πληγέντες, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και επιστροφή όσων δόσεων έχουν πληρωθεί.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ