ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΗΡΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Βέβαιος ότι η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας παραμένει ισχυρή «παρά την εγκληματική πολιτική διαχείριση της οικονομικής κρίσης» εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συναντήθηκε με τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. «Αυτό», πρόσθεσε, «οφείλεται στην αυταπάρνηση και το φιλότιμο του έμψυχου δυναμικού».

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε την ανάγκη να αποκατασταθούν οι αποδοχές των στρατιωτικών, σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να υλοποιούνταιΕπίσης, διαβεβαίωσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ότι περιβάλλεται με εμπιστοσύνη διότι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το κράτος θα έχει συνέχεια». Επεσήμανε άλλωστε ότι η ενημέρωση που είχε για τον γεωστρατηγικό σχεδιασμό της χώρας και την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων «δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημέρωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κρίσιμα ζητήματα αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής». 



Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, οι μεγάλες αδυναμίες του στρατεύματος δεν σχετίζονται με την παρούσα κρίση, αλλά με τους σκανδαλώδεις εξοπλισμούς του παρελθόντος που δεν συνδέονταν με τις προμήθειες ανταλλακτικών. «Είναι ανάγκη να φύγουμε από το μοντέλο των εξοπλισμών του παρελθόντος και να θέσουμε νέες βάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και τη διατήρηση του αξιόμαχου», συμπλήρωσε. 



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην πλεύση του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Barbaros» εντός της κυπριακής ΑΟΖ, λέγοντας πως αυτή η ενέργεια «συνιστά απαράδεκτη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτά καθορίζονται από το διεθνές δίκαιο». «Εκτιμούμε ότι η πρόκληση αυτή έχει στόχο να τορπιλίσει τις διαδικασίες διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και τορπιλίζει την ήδη εύφλεκτη κατάσταση στην περιοχή. Ρίχνει λάδι στη φωτιά», κατέληξε. 
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ