ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2014

Πρόσθετη επιχορήγηση θα χρειαστούν ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΟΑΕΕ προκειμένου να καταβάλλουν κανονικά τις συντάξεις έως το τέλος του 2014. Στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου το ΙΚΑ είχε απορροφήσει το 85,6% της ετήσιας επιχορήγησης που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό, στον ΟΓΑ η απορροφητικότητα των επιχορηγήσεων είναι στο 86,3%, ενώ από τον ΟΑΕΕ έχει ήδη απορροφηθεί το 106,3% της ετήσιας επιχορήγησης. 
Σημειώνεται πως 774.435 ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ καταβάλουν σήμερα εισφορές που καλύπτουν τις συντάξεις 342.606 συνταξιούχων. Επιπρόσθετα της προβληματικής αυτής ασφαλιστικής σχέσης, 2:1, επιδρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους 533.795 ασφαλισμένους άνδρες και τις 140.640 ασφαλισμένες γυναίκες  στον ΟΑΕΕ αδυνατούν να καταβάλουν εγκαίρως τις εισφορές τους
Έτσι, στον ΟΑΕΕ προ μηνός καταβλήθηκε έξτρα επιχορήγηση της τάξεως των 350 εκατ. ευρώ, ενώ εκτιμάται πως με αντίστοιχο τρόπο, θα καλυφθούν έως το τέλος του έτους και οι ανάγκες των υπόλοιπων Ασφαλιστικών ταμείων.
Στον προϋπολογισμό είχε προβλεφθεί αποθεματικό ασφαλείας συνολικού ύψους 1,12 δισ. ευρώ. Από το αποθεματικό αυτό έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ποσό 510 εκατ. ευρώ, με το αδιάθετο υπόλοιπο που θα καλύψει τις όποιες τρύπες των Ασφαλιστικών ταμείων να διαμορφώνεται στα 610 εκατ. ευρώΠρέπει να σημειωθεί πως η τρόικα συμπεριλαμβάνει τις πρόσθετες ανάγκες χρηματοδότησης του ασφαλιστικού συστήματος στους υπολογισμούς της για δημοσιονομικό κενό 2 δισ. ευρώ το 2015.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ