ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ξεκαθάρισε μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο ότι δεν τάσσεται υπέρ των πλαστών πτυχίων στο δημόσιο, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την επίθεση του Κ. Μητσοτάκη εναντίον της. Η ίδια τόνισε ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι για πλαστά πτυχία και κάλεσε οποιονδήποτε να βρει μια δήλωσή της που να τα στηρίζει. Ξεκαθάρισε επίσης ότι τάσσεται εναντίον της αξιολόγησης στο Δημόσιο και έδωσε εντολή στις διευθύνσεις της Περιφέρειας να μη στείλουν κανένα έγγραφο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
«Η συντονισμένη απαξίωση του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας βρίσκει αντίθετους. Υπονομεύει το αύριο της πατρίδας. Μετά από αυτή τη εβδομάδα συκοφαντίας και διαστρέβλωσης, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δημιούργησε εσκεμμένα αυτή τη κατάσταση. Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων
»Αναζητήστε τους στους κόλπους σας με τις μαζικές ρουσφετολογικές προσλήψεις. Καλώ να μου φέρουν μία δήλωση μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ενός πλαστού πτυχίου. Δεν θα βρουν γιατί δεν υπάρχει. 
»Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική. Η περιφέρεια δίνει εντολή στις διευθύνσεις της να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο. Οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες σε ό,τι μας αφορά θα ενταθούν. Είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά: θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ