ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ

Τον θαυμασμό του για την αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη εξέφρασε από την Ορεστιάδα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσκεψη στη Θράκη. «Η γη της Θράκης και της ευρυτέρας Ελλάδος συντηρεί και κρύπτει την κληρονομιά μας, την οποία σταδιακώς μας αποδίδει, ως μετά θαυμασμού και εγκαυχήσεως παρακολουθούμεν τας ημέρας ταύτας στην ιστορική Αμφίπολη της πλησιοχώρου της Ανατολικής Μακεδονίας» επεσήμανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Τη χαρά του για την επίσκεψη του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην περιοχή, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος. Σε ερώτηση για την αναφορά του κ.κ. Βαρθολομαίου στην ανασκαφή της Αμφίπολης απάντησε: «Όλοι παρακολουθούμε με θαυμασμό τα ευρήματα της Αμφίπολης».

Μιλώντας στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων, όπου τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρθηκε στην ηθική και πνευματική διάσταση της κρίσης και στη «δυσχερή αυτή περίοδο» για τη χώρα και τον λαό, προτρέποντάς τον να εμπνευστεί από την «υπομονή» και την «καρτερία» που επέδειξε ο εορτάζοντας Άγιος Ευστάθιος και να αντλήσει «δύναμη και θάρρος» από τη στάση του και από το παράδειγμα των ευσεβών προγόνων, ώστε «να ανταπεξέλθωμεν εις τας δυσκολίας και να εξέλθουμε νικηφόροι εκ της παρούσης δοκιμασίας».

Παίρνοντας αφορμή από τον χαιρετισμό του τοπικού μητροπολίτη Δαμασκηνού και την αναφορά του στους πρόσφυγες της Αδριανούπολης και του Κάραγατς, οι οποίοι έχτισαν το 1923 την Ορεστιάδα, ο Πατριάρχης υπέδειξε να μιμηθούν «την πίστη, την αρετή, το ηθικό ανάστημα» και το παράδειγμα τους.
ΑΜΠΕ


Σ.Σ.
Άγιε Πατέρα καλά τα λέτε, αλλά ούτε «υπομονή» και ούτε «καρτερία» μας επέμεινε. Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι η κραυγή της αγωνίας μας για την απ΄εδώ και πέρα επιβίωση μας!

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ