LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΙΚ: ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση - όμηρος χωρίς «κόκκινες γραμμές»
Η κυβέρνηση δεν βάζει «κόκκινες γραμμές» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της αυριανής έναρξης των συνομιλιών με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι. Ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε πως έχει δοθεί προτεραιότητα σε πολλά διαρθρωτικά μέτρα, τα οποία και αναμένεται κυρίως να συζητηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα. «Έχει ανέβει πολύ ο πήχης των προσδοκιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα των επαφών στο Παρίσι, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως τα στελέχη του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ μπορούν να συζητήσουν μόνο για το μνημόνιο, κάτι που σημαίνει, όπως τόνισε, ότι η Αθήνα δεν αναμένει να υπάρξουν πολιτικές αποφάσεις από τη συνάντηση.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αρνήθηκε να αναφερθεί λεπτομερώς στην ατζέντα των επαφών που θα γίνουν με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι. Υπενθύμισε πάντως τη θέση της ότι μονομερείς ενέργειες οδηγούν σε καταστάσεις τύπου Αργεντινής και πρόσθεσε ότι «δεν είναι σωστό να προκαταλαμβάνεις τη συζήτηση μιλώντας για κόκκινες γραμμές». Όπως είπε, στη γαλλική πρωτεύουσα θα δοθεί έμφαση στο «μεταρρυθμιστικό κομμάτι της προσαρμογής».






ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση - όμηρος χωρίς «κόκκινες γραμμές»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Χαρδούβελη, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως είναι «όμηρος στις απαιτήσεις των δανειστών». «Η ομολογία της κυβέρνησης, δια στόματος του κ. Χαρδούβελη, ότι δεν βάζει κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, διαλύει την επιχείρηση εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Οικονομικών αποκαλύπτει «την πολιτική γύμνια μιας κυβέρνησης ομήρου στις απαιτήσεις των δανειστών, από την οποία ο ελληνικός λαός έχει να περιμένει μόνο νέες θυσίες». «Οι μόνες κόκκινες γραμμές είναι αυτές που θέτει η ίδια η τρόικα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ