LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»;

Δεν έχει προηγούμενο το μέγεθος του σκανδάλου που καθημερινά βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από την αποκαλυπτική έρευνα του Newsbomb.gr, για τα όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από την εξαιρετικά ύποπτη διαδικασία πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν» μέσω πλειστηριασμού, σε εταιρία συμφερόντων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Εταιρία συμφερόντων της Τράπεζας Πειραιώς που είχε εξαγοράσει την Μarfin, η οποία είχε χορηγήσει δάνεια άνω των 90 εκατ. ευρώ στο «Ερρίκος Ντυνάν», εξαγόρασε με 115 εκατ. ευρώ ολόκληρο το νοσοκομείο και τώρα θα το βγάλει εκ νέου στο... σφυρί, ασφαλώς με τίμημα μεγαλύτερο των 115 εκατ. ευρώΚαι παρ' όλα αυτά, η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Υπουργός Υγείας, κ. Βορίδης, εξακολουθούν να επιμένουν και προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι μόνη τους έννοια είναι η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος...



Προφανώς, γι' αυτό και φρόντισαν να συμπεριλάβουν την τροπολογία εκχώρησης της διοικητικής άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του νοσοκομείου στη διαδικασία του αναγκαστικού πλειστηριασμού... Για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος προχώρησε και η διαδικασία του πλειστηριασμού για το σύνολο της... δωρεάς του νοσοκομείου, παρά το γεγονός ότι από το κεντρικό κτήριο και μόνο υπέρ καλυπτόταν το ποσό διεκδίκησης της Τράπεζας Πειραιώς....
newsbomb.gr

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ