ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ

Έλλειμμα 413 εκατ. € στο ΕΤΕΑΜ μέχρι 31-7-2014
Να σταματήσει το έγκλημα κατά των Ασφαλιστικών Ταμείων
Είχαμε προειδοποιήσει τη μνημονιακή κυβέρνηση ότι η πολιτική της οδηγεί συνειδητά σε κραχ τα Ασφαλιστικά Ταμεία και σε κίνδυνο το μέλλον των επικουρικών συντάξεων. Είχαμε χαρακτηρίσει την πολιτική της ως «έγκλημα εκ προμελέτης» κατά του μόχθου εκατομμυρίων Ελλήνων συνταξιούχων. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία το ΕΤΕΑΜ έχει σήμερα έλλειμμα 413 εκατ. € (μέχρι 31-7-2014), παρά την οριζόντια μείωση ύψους 5,2% που υπέστησαν όλες οι επικουρικές από 1-7-2014.
ΚΑΛΟΥΜΕ κυβέρνηση και τρόικα να μην τολμήσουν άλλη περικοπή στις επικουρικές συντάξεις εντός του 2014, όπως έντονα ακούγεται τον τελευταίο καιρό. 
ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να μην παγώσει την έκδοση επικουρικών συντάξεων μέχρι του τέλους του 2014, όπως φημολογείται, προκειμένου να συγκρατήσει στα σημερινά επίπεδα το έλλειμμα του ΕΤΕΑΜ.
ΚΑΛΟΥΜΕ κυβέρνηση και τρόικα να αναπληρώσουν άμεσα τις απώλειες που υπέστησαν τα Ταμεία από τις μνημονιακές καταστροφικές πολιτικές (ανεργία, μείωση μισθών, PSI, κατάργηση εισφορών, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μείωση κρατικής επιχορήγησης, κατάργηση κοινωνικών πόρων υπέρ επικούρησης).
ΚΑΛΟΥΜΕ τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους να μην παρασύρονται από τις διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών παραγόντων ότι δήθεν η κατάσταση στα Ταμεία είναι καλή και ελεγχόμενη. 
Τα Ταμεία λόγω της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής είχαν σωρευτικά απώλειες πάνω από 60 δις €. Τώρα οδηγούνται μεθοδευμένα σε κραχ, οι συντάξεις κινδυνεύουν, οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές τους οδηγούνται σε απόλυτη ένδεια, οι νέοι μας σχεδιασμένα τίθενται εκτός συστήματος σύνταξης-περίθαλψης.
Η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να αναγορεύσουν το Ασφαλιστικό Σύστημα ως το μείζον ζήτημα του Κοινωνικού Ζητήματος και το μέλλον των συντάξεων ως κυρίαρχο για την κοινωνική συνοχή που είναι απαραίτητη σήμερα όσο ποτέ.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ