Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Παύλου Φύσσα στη Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, εκεί όπου ένα χρόνο πριν στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 δολοφονήθηκε σε επίθεση με μαχαίρι από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία άφησε λουλούδια στο μνημείο λέγοντας «Ευχαριστώ που ήσουν παιδί μας ευχαριστώ που ήρθες σε μας». Ο πατέρας του δολοφονηθέντα  ανέφερε ότι «Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τον φασισμό και ό,τι τον γεννά ο Παυλος αναπαύεται στα ηλύσια πεδία».



Στα αποκαλυπτήρια βρέθηκε πλήθος κόσμου και φίλοι του δολοφονηθέντα. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονται και εκπρόσωποι της χιπ χοπ μουσικής σκηνής στην οποία ανήκε και ο Παύλος Φύσσας. Ο τραγουδιστής της χιπ χοπ μουσικής γνωστός ως «Θηρίο» μίλησε για τον Παύλο Φύσσα λέγοντας ότι «Είμαστε εδώ γιατί θυμόμαστε αυτό που συνέβη. Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε άδικα, έχουμε να ξυπνήσουμε πολύ κόσμο ακόμα. Είναι πολλοί αυτοί που στις Ευρωεκλογές ψήφισαν το κόμμα που έχει καταδικαστεί».



Σημειώνεται ότι, η δολοφονία του 34χρονου μουσικού ώθησε τις αρχές να ξεκινήσουν δικαστική έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της οποίας κρίθηκαν προφυλακιστέοι βουλευτές και στελέχη της. Για τις 16:00 έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνική εκδήλωση και μετά πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό. Την Παρασκευή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 καλλιτεχνών.
naftemporiki.gr

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ