Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: «ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ 'Η ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει το βάρος στις κοινωνικές συμμαχίες και όχι στη συμπόρευση με τμήμα του μνημονιακού κοινοβουλευτικού συστήματος, το οποίο προσπαθεί να πλασαριστεί ως ''προοδευτική, εναλλακτική λύση''», αναφέρει σε άρθρο του στην ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'' ο Γιάννης Μηλιός. Αναφερόμενος στις δυνάμει πολιτικές συμμαχίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής χτυπάει «καμπανάκι» και προειδοποιεί πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαφυλάξει τον πυρήνα της πολιτικής του και να πορευτεί με το ξεκάθαρο δίλημμα: αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ ή ξανά εκλογές».

Όπως σημειώνει: «..ανεξάρτητοι βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ένας υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, διατυπώνουν ένα λόγο ο οποίος δεν συνάδει με τις κόκκινες γραμμές του κόμματος». Στο ίδιο πλαίσιο, εξηγεί πως «το πρόβλημα γίνεται οξύτατο όταν αναλογιστούμε ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που δείχνουν να έχουν κοινωνική δυναμική και αυτοπροβάλλονται ως πιθανοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν πολιτικό ''συνασπισμό εξουσίας'', δεδομένης της άρνησης του ΚΚΕ».

Τέλος, επικαλείται ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το ''Ποτάμι'', «ο επικεφαλής του οποίου δηλώνει στους εθελοντές του κόμματος ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ(!)» και ξεκαθαρίζει ότι οι θέσεις αυτές δεν εφάπτονται με τις θέσεις του κόμματός του.


Από την άλλη, σε συνέντευξή του στη ''Real News'', ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης επικαλείται το εθνικό συμφέρον και δηλώνει πως διαφωνεί με τις πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας πως «οι δημοκρατικοί βουλευτές μπορούν να ματαιώσουν τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να αποτρέψουν τα σενάρια ανωμαλίας». Τονίζει, επίσης, πως «άλλα επώδυνα μέτρα δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά, δεν τα αντέχει ούτε η κοινωνία, ούτε η πραγματική οικονομία» και σημειώνει: «Δεν δέχομαι σε καμιά περίπτωση ισχυρισμούς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πιο φιλολαϊκό από τη Ν.Δ».


Στη θέση ότι η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει 180 ψήφους για την εκλογή Προέδρου εμμένει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος Νίκος Βούτσης υποστηρίζει ότι «το παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει τελειώσει πριν καν ξεκινήσει». «Η αμηχανία που δείχνει η κυβέρνηση οφείλεται στο ότι γνωρίζει πλέον ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ