Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Τελικά η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα είναι η επιλογή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην Ε.Ε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου ο πρωθυπουργός επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τη βουλευτή της Ν.Δ. και της ανακοίνωσε την απόφασή του. Μετά την εξέλιξη αυτή τα βλέμματα στρέφονται στον υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρο της Ν.Δ, Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο ο πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί το πρωί της Κυριακής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σάββατο υπήρξε επικοινωνία και μεταξύ των κ.κ. Σαμαρά και Αβραμόπουλου, στη διάρκεια της οποίας κλείστηκε το ραντεβού της Κυριακής, χωρίς όμως να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Όσον αφορά την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και της κ. Μπακογιάννη πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ο εξής διάλογος:

- Ντόρα, δυστυχώς το εγχείρημα δεν βγαίνει, φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

- Εντάξει πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι, απάντησε η πρώην υπουργός και η σύντομη συνομιλία τους έληξε στο σημείο αυτό.

Αμέσως μετά την επικοινωνία της με τον πρωθυπουργό η κ. Μπακογιάννη δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και, όπως ανέφερε η ίδια, τους απαντούσε: «Κάθε εμπόδιο σε καλό».

Σημειώνεται ότι αύριο Δευτέρα, αναμένεται η επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη ΣαμαράΟ κ. Γιούνκερ ξεκινά από τη χώρα μας τις επίσημες επισκέψεις του ως νέος πρόεδρος της Κομισιόν, με δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς ήταν ο ένας από τους δύο Ευρωπαίους ηγέτες που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του κ. Γιούνκερ για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ