ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Συγκέντρωση κατά της διαθεσιμότητας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εργαζόμενοι στο δημόσιο και στους ΟΤΑ, εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών όπου συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους οι καθαρίστριες. Η σημερινή ημέρα έχει κηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ «πανελλαδική ημέρα δράσης ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις».

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να θέσει σε καθεστώς διαθεσιμότητας πάνω από 2.000 εκπαιδευτικούς και να καταργήσει τις ειδικότητες: Υγείας-πρόνοιας, εφαρμοσμένων τεχνών, αισθητικής-κομμωτικής, των ΕΠΑΛ και των ΕΠΑΣ«Ένα χρόνο μετά τη μαύρη ημέρα για την τεχνική, αλλά και ολόκληρη την εκπαίδευση, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός» τονίζει η ΟΛΜΕ σε σχετική της ανακοίνωση.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο Εφετείο, όπου και εκδικάζεται η έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την απεργία - αποχή από την αξιολόγηση.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ