ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TAXIS

Σταματά προς το παρόν η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για όσους έχουν εισοδήματα από ελευθέριο επάγγελμα, μπλοκάκι και γενικότερα από επιχειρηματική δραστηριότητα. Και αυτό διότι χάθηκαν προσωρινά οι βεβαιώσεις αποδοχών από το ηλεκτρονικό σύστημα taxisnet. Συγκεκριμένα στο έντυπο Ε1 δεν υπάρχουν τα στοιχεία των αμοιβών και του φόρου που παρακρατήθηκε το 2013. Η εξέλιξη αυτή σταματά επί της ουσίας τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων, δεδομένου ότι τα στοιχεία αυτά είναι προσυμπληρωμένα στη δήλωση και δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να συμπληρωθούν από τους υπόχρεους.

Μέχρι και προχθές τα στοιχεία υπήρχαν στις φορολογικές δηλώσεις των υπόχρεων αλλά ξαφνικά χθες το πρωί χάθηκαν από τους λογαριασμούς των φορολογούμενων. Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών προσπαθούσαν μέχρι αργά χθες το βράδυ να επαναφέρουν τα στοιχεία, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε σκληρούς δίσκους στη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων.

Βέβαια, το προσωπικό της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων και της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων είχε επικεντρωθεί στο άνοιγμα της εφαρμογής για το κοινωνικό μέρισμα. Η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των αιτήσεων άνοιξε τελικά χθες στις 7:30 το απόγευμα. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση του «Κοινωνικού Μερίσματος» μέσω του περιβάλλοντος TAXISnet στο δικτυακό τόπο www.gsis.gr.

Ως καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της αίτησης ορίζεται η 30/6/2014. Η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος γίνεται με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος υποδεικνύεται στην κατά τα ανωτέρω υποβαλλόμενη αίτησή του και πραγματοποιείται εντός του πρώτου δεκαημέρου του επόμενου μήνα από τον μήνα υποβολής της αίτησης.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ