Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Στις 12:00 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ξεκίνησε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα η τελετή αφής του Αγίου Φωτός. Από νωρίς το πρωί ο Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς. Η τελετή ολοκληρώθηκε στις 14:45 όταν ο Πατριάρχης βγήκε με το Άγιο Φως στα 33 κεριά που κρατούσε σε κάθε ένα από τα δύο του χέρια. Ο Ναός φωτίστηκε και πάλι και οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα.


Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή του Αγίου Φωτός

Το Άγιο Φως έφτασε στην Αθήνα από τα Ιεροσόλυμα, λίγο μετά τις 20:00Το Άγιο Φως το συνόδευσαν από τα Ιεροσόλυμα ο Εξαρχος του Πανάγιου Τάφου, αρχιμανδρίτης Δαμιανός και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, έγινε δεκτό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τιμές αρχηγού κράτους.

Το φως υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος και διανεμήθηκε στους κυβερνήτες των αεροσκαφών, πολιτικών και στρατιωτικών, για να το μεταφέρουν σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Γεροντόπουλος ανέφερε πως είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και να παραλάβει το Άγιο Φως, και τόνισε πως το Άγιο Φως αποτελεί μήνυμα χαράς και ελπίδας και θα μεταφερθεί σε όλες τις ενορίες της Ελλάδας.






''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ