ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να παραστεί και να μιλήσει από κοινού με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά«Είμαστε στη χώρα του παραλόγου», είπε ο κ. Γεωργιάδης στον ρ/σ Σκάι και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος πως ο κ. Παπανδρέου σε λίγο θα πουλάει αντιμνημόνιο σαν τον κ. Καμμένο» και «θα μιλάει για την απάτη των CDS»
H απόφαση του κ. Παπανδρέου να παραστεί στην εκδήλωση της κ. Κοππά, τη Δευτέρα, ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη στον «τρίτο πόλο» που συγκροτεί το τελευταίο διάστημα η ΔΗΜΑΡΥπενθυμίζεται ότι η κ. Κοππά είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε προκειμένου να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή αυτήν τη φορά με τη συμπαράταξη ''Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία''.
''The New Daily Mail''
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ