ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος που θα διανεμηθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, εγγεγραμμένοι μακροχρόνιοι και επιδοτούμενοι άνεργοι, εφόσον πληρούν τα κριτήρια, ελεύθεροι επαγγελματίες, των οποίων έχει διακοπεί η επαγγελματική δραστηριότητα (σχετικά στοιχεία για τη διακοπή της επαγγελματικής δραστηριότητας έχουν ζητηθεί από τον ΟΑΕΕ) και ΑμεΑ, με πιθανή ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Η βάση της συζήτησης για τον ακριβή καθορισμό των δικαιούχων, τέθηκε κατά τη συνεδρίαση, το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί και αναμένονται τα στοιχεία από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΓΑ, τα οποία στη συνέχεια θα διασταυρωθούν με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα που συμμετέχει στην επιτροπή, ο αριθμός των δικαιούχων και τα εισοδηματικά όρια αλληλοεπηρεάζονται και η συζήτηση ξεκίνησε με εισοδηματικό όριο τις 7.000-10.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, θα τεθούν και περιουσιακά κριτήρια, από τα οποία, σύμφωνα με τον συγκεκριμένο παράγοντα, θα εξαιρεθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη κατοικία. Πάντως, η επιτροπή δεν έχει ακόμη υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Σημειώνεται, ότι τα εισοδήματα που θα ληφθούν υπόψη για τον καθορισμό των δικαιούχων, είναι εκείνα που αποκτήθηκαν το 2012 και δηλώθηκαν με τις φορολογικές δηλώσεις του 2013.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ