ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Αλ. Χαρίτσης: Επιστολή στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση του κτιρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Αστυνομικός.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΤΡΑΒΑΩ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ

Για τα επεισόδια στο Θριάσιο μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και για τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία. Αποκάλυψε μάλιστα το εξής για τις «εφόδους» του: «Τραβάω χαρτάκι στο αυτοκίνητο για να δω σε ποιο νοσοκομείο θα πάω».
Για τα επεισόδια στο Θριάσιο είπε, μεταξύ άλλων, ότι μαζεύονται μερικοί που γνωρίζουν για την επίσκεψή του, με σκοπό να «βγουν στις κάμερες».



 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ