ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Ασφυκτικη πιεση απο το «κουαρτετο»

Ασφυκτικη πιεση απο το «κουαρτετο»
Προς την τελική του ευθεία βαίνει ο πρώτος γύρος των συνομιλιών ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το «κουαρτέτο» των δανειστών για την οριστικοποίηση των όρων του νέου οικονομικού προγράμματος.
Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί πάση θυσία οι συνομιλίες της διαπραγματευτικής ομάδας και των αρμόδιων υπουργών να ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο και η συμφωνία να ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή πριν τις 20 του μήνα, ούτως ώστε μέσα στον Αύγουστο να εκταμιευθεί η πρώτη δόση του νέου προγράμματος.
Ωστόσο, μέχρι τότε θα πρέπει να ξεπεραστούν μια σειρά εμποδίων και προαπαιτούμενων που απαιτούν οι δανειστές.
Σήμερα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων με τη συνάντηση των επικεφαλής των πιστωτών με τους υπουργούς Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, με «μενού» την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...ΡΟΥΧΩΝ


Τέρμα στην ταλαιπωρία των… δοκιμαστηρίων στα καταστήματα ρούχων, με τη βοήθεια του Kinect!
Η Microsoft συνδυάζοντας την εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας, με την ψηφιακή σήμανση και τη διασύνδεση στα social media, προτείνει ένα μοντέλο που θα επιτρέπει στον πελάτη να δοκιμάζει εύκολα και γρήγορα τα ρούχα που θέλει, να μοιράζεται on line την εικόνα με τους φίλους του ζητώντας τη γνώμη τους, να επιλέγει το σωστό μέγεθος και να ολοκληρώνει ηλεκτρονικά την αγορά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί μπροστά από τον «μαγικό» καθρέφτη.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ