ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΙΟΥ


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Τζακ Λιού επισήμανε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει τώρα.
Παρότρυνε δε όλες τις πλευρές να βρεθεί κοινό έδαφος και συμφωνία, προσθέτοντας ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία να βρεθεί συμφωνία, θα έφερνε άμεσα προβλήματα για την Ελλάδα και συνέπειες για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία.
Στον υπουργείο Οικονομικών μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αυτή την ώρα, όπου θα συνεδριάσει γύρω στις 16:00 η ομάδα διαπραγμάτευσης, ενώ οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους-πιστωτές κορυφώνονται με την Αθήνα να επιδιώκει επίτευξη συμφωνίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, παρά τις σοβαρές διαφωνίες που παραμένουν, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία κοινοτικοί αξιωματούχοι.
Η πραγματοποίηση της σύσκεψης, που συνήθως γίνεται στο Μαξίμου, στο γραφείο του Γ. Βαρουφάκη ερμηνεύεται ως άλλη μια απόδειξη της κυβερνητικής στήριξης στον υπουργό.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...ΡΟΥΧΩΝ


Τέρμα στην ταλαιπωρία των… δοκιμαστηρίων στα καταστήματα ρούχων, με τη βοήθεια του Kinect!
Η Microsoft συνδυάζοντας την εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας, με την ψηφιακή σήμανση και τη διασύνδεση στα social media, προτείνει ένα μοντέλο που θα επιτρέπει στον πελάτη να δοκιμάζει εύκολα και γρήγορα τα ρούχα που θέλει, να μοιράζεται on line την εικόνα με τους φίλους του ζητώντας τη γνώμη τους, να επιλέγει το σωστό μέγεθος και να ολοκληρώνει ηλεκτρονικά την αγορά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί μπροστά από τον «μαγικό» καθρέφτη.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ