ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Η Ελλάδα πιθανόν να μην έχει καμία θέση στην Ευρωζώνη αν ψηφίσει "Όχι". Αν ψηφίσει "Ναι" αμέσως στο τραπέζι μπαίνουν σίγουρα καλύτερες προοπτικές για διαπραγματεύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup.
Μια ψήφος «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν θα ενδυναμώσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας και θα βάλει την Ελλάδα και την Ευρώπη σε «πολύ δύσκολη» θέση.
«Πρέπει να φύγει από το τραπέζι μια ψευδαίσθηση: Έαν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε όλα μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης και ότι θα καταλήξει κανείς με ένα ευκολότερο και πιο ελκυστικό πακέτο» είπε ο Ντάισελμπλουμ και τόνισε:
«Χρειάζονται εκτεταμένα μέτρα λιτότητας για να επιστρέψει σε τροχιά η ελληνική οικονομία»!
Στο Σύνταγμα θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια ομιλία υπέρ του ΟΧΙ. Ο κ. Τσίπρας θα καλέσει τον Ελληνικό λαό να απαντήσει με ένα ηχηρό ΟΧΙ στα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές, εξηγώντας τους λόγους που επιβάλλεται το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ, σε νέα συγκέντρωση στις 19:30, επίσης σήμερα το απόγευμα. στο Καλλιμάρμαρο καλεί η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη».«Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ».

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

Αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής στα ΑΕΙ
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις». Το νομοσχέδιο παραπέμπεται προς επεξεργασία και συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και αναμένεται να ψηφιστεί από το Θερινό Τμήμα την προσεχή εβδομάδα. ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 
Συνέχεια στο Άρθρο/Read more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ