ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Το θεμα του ελληνικου χρεους αναμενεται να θεσει ζωη Κωνσταντοπουλου στον οηε

Το θεμα του ελληνικου χρεους αναμενεται να θεσει ζωη Κωνσταντοπουλου στον οηε
Το θέμα του ελληνικού χρέους αναμένεται να θέσει σήμερα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην έδρα του ΟΗΕ η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την συμμετοχή της στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων, που πραγματοποιείται το τριήμερο 31 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2015, στη Νέα Υόρκη.
Η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων συγκαλείται στο πλαίσιο της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).
Χθες, η κ. Κωνσταντοπούλου, αμέσως μετά την άφιξη της στην Νέα Υόρκη μετέβη στον ΟΗΕ, όπου διεξάγονται οι εργασίες της Διάσκεψης ξεκινώντας σειρά επαφών με ομολόγους της.
Αργότερα παραβρέθηκε και στην δεξίωση που παρέθεσε η αντιπροσωπεία του Βιετνάμ στον ΟΗΕ για την 70η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας.
Στο περιθώριο της δεξίωσης η πρόεδρος της Βουλής σε δηλώσεις στην ET3 είπε:
«Βρίσκομαι στην 4η Παγκόσμια Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης όπου συζητείται ως κεντρικό ζήτημα η εγγύηση της Δημοκρατίας και η σύνδεση της με την ανάπτυξη. Είναι κομβικής σημασίας τέτοιων διακοινοβουλευτικών γεγονότων να εκπροσωπείται η Ελλάδα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, να ακούγεται η φωνή της ελληνικής κοινωνίας και σ’αυτή την κρίσιμη συγκυρία να ακουστεί ποια αντιδραστική διαδικασία επισπεύδεται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να στραγγαλιστεί όχι απλώς η ελληνική κοινωνία αλλά και η Δημοκρατία στον τόπο μας και να επιβληθούν μέτρα αβίωτα στον ελληνικό λαό σε πείσμα της καθαρής εντολής του την 5η Ιουλίου».

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

Αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής στα ΑΕΙ
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις». Το νομοσχέδιο παραπέμπεται προς επεξεργασία και συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και αναμένεται να ψηφιστεί από το Θερινό Τμήμα την προσεχή εβδομάδα. ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 
Συνέχεια στο Άρθρο/Read more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ