ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί, στις 6 το απόγευμα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.>>>>>Τη Μόσχα θα επισκεφθεί σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν πρόσκλησης από τη Ρωσική Ντούμα για συμμετοχή σε διεθνή διάσκεψη με θέμα τις σχέσεις Ευρώπης - Ρωσίας. Την αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπήσουν οι: Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή και υπεύθυνη ΕΚΚΕ εξωτερικής πολιτικής, Κώστας Ήσυχος, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ (VIDEO)

Στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου οδηγήθηκε, εν μέσω αποδοκιμασιών,  η 43χρονη σύζυγος του 52χρονου ιερέα, η οποία φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία του.

Εν τω μεταξύ, με αποδοκιμασίες υποδέχτηκε το συγκεντρωμένο πλήθος και τον 41χρονο φίλο της, ο οποίος φέρεται ως συνεργός και φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα.

Στον 41χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Ωστόσο, η παπαδιά ισχυρίστηκε ότι ο εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, ενώ ο φίλος της υποστήριξε ότι του ζητούσε να σκοτώσει το σύζυγό της γιατί δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς.''Τhe New Daily Mail''
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ