ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Παπανδρεου: Η Φωφη μου ζητησε να διαλυσω το ΚΙΔΗΣΟ και να μην ειμαι υποψηφιος

Παπανδρεου: Η Φωφη μου ζητησε να διαλυσω το ΚΙΔΗΣΟ και να μην ειμαι υποψηφιος
Επιστολή-απάντηση στη Φώφη Γεννηματά απέστειλε την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του ζήτησε να διαλύσει το ΚΙΔΗΣΟ και να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος στις πρόωρες εκλογές, προκειμένου να προχωρήσει η εκλογική συνεργασία.
Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ έβαζε στον πάγο την συνεργασία με τον κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν είναι δεκτοί οι όροι που θέτει. Επίσης, καλούσε τον κ. Παπανδρέου «να προχωρήσει σε υπερβατική κίνηση, για να κλείσει το ρήγμα που προκάλεσε με την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ».

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ (VIDEO)

Στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου οδηγήθηκε, εν μέσω αποδοκιμασιών,  η 43χρονη σύζυγος του 52χρονου ιερέα, η οποία φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία του.

Εν τω μεταξύ, με αποδοκιμασίες υποδέχτηκε το συγκεντρωμένο πλήθος και τον 41χρονο φίλο της, ο οποίος φέρεται ως συνεργός και φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα.

Στον 41χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Ωστόσο, η παπαδιά ισχυρίστηκε ότι ο εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, ενώ ο φίλος της υποστήριξε ότι του ζητούσε να σκοτώσει το σύζυγό της γιατί δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς.''Τhe New Daily Mail''
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ