ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

Ενημερωνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγματευση ο πρωθυπουργος

Ενημερωνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγματευση ο πρωθυπουργος
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει για τη διαπραγμάτευση την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σε κοινή συνεδρίασή τους, σήμερα, Τρίτη, στις 15:00. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το πολυνομοσχέδιο, η κατάρτιση του οποίου ολοκληρώνεται εντός της ημέρας. Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου αυτήν την ώρα.

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ (VIDEO)

Στο δικαστικό Μέγαρο Πύργου οδηγήθηκε, εν μέσω αποδοκιμασιών,  η 43χρονη σύζυγος του 52χρονου ιερέα, η οποία φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία του.

Εν τω μεταξύ, με αποδοκιμασίες υποδέχτηκε το συγκεντρωμένο πλήθος και τον 41χρονο φίλο της, ο οποίος φέρεται ως συνεργός και φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα.

Στον 41χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Ωστόσο, η παπαδιά ισχυρίστηκε ότι ο εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, ενώ ο φίλος της υποστήριξε ότι του ζητούσε να σκοτώσει το σύζυγό της γιατί δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς.''Τhe New Daily Mail''
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB - TV


ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

WOMENS...

ΜΑΜΑ 365

LIFE

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ